Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 RON

 

 

 

"Papucei" este marca inregistrata apartinand firmei Angela International. Brandul Papucei s-a nascut in toamna anului 2006.
Nu acesta este si anul cand designerul nostru, Angela Vasiliu a pus bazele fabricii de incaltaminte ANGELA, ceea ce s-a intamplat in 1990.
Principiile ce ne-au inspirat de-a lungul vremii au fost rafinamentul finisajelor, confortul, modele indraznete, materiale inovatoare.
Odata cu dezvoltarea comertului online, siteul a inceput sa inregistreze un adevarat succes.
Papucei se adreseaza in exclusivitate femeilor pasionate de fashion care vor sa iasa in evidenta in orice moment al zilei.
Cu pricepere si pasiune, sute de modele de incaltaminte, posete si curele au fost create in atelierul de la Iasi de catre designerul Angela Vasiliu.
Papucei a avut in ultima vreme o expansiune internationala de succes, produsele noastre gasindu-se in magazine din toata lumea.
In prezent ne propunem o atentie sporita la noile tehnologii, solutii stilistice + moda , pentru a crea produse de top, in pas cu ultimele trenduri. Suntem gata pentru provocarile ce ni le rezerva viitorul. Absorbim impresiile, opiniile si know-how-ul de care avem nevoie pentru a ne mari performantele, atat de la furnizorii cat si de la retailerii nostri.
In fiecare an Papucei isi prezinta colectiile la targuri internationale de incaltaminte, reusind astfel sa treaca granitele si devenind renumiti peste tot in lume.

SC Angela International SRL
Calea Chisinaului, nr. 2 bis, 700264, Iasi
Cod fiscal: RO6790170
Nr.inregistrare Registrul Comertului: J22/3337/1994